Webdesign

Een bedrijfswebsite of een complexe online internetapplicatie, ForceMedia kan het bouwen. Om onszelf uit te dagen vertellen we onze klanten dat alles kan. Met deze visie zijn we in staat geweest veel verschillende projecten op te pakken en hebben we een mooi variërend portfolio opgebouwd.

Bedrijfswebsite

Uw online presence op het web. ForceMedia zorgt voor een representatieve website welke goed gevonden wordt in de zoekmachines d.m.v. SEO. WordPress is hier een goede basis voor, het is namelijk niet voor niets dat bijna 20% van de websites op het internet gebruik maakt van deze software! Tevens zorgt het ervoor dat veel functies al klaar zijn wanneer we beginnen, dit ziet u weer terug in de kosten.

Webapplicaties en complexere websites

Complexe applicaties bouwen we het liefste vanaf scratch omdat we dan flexibel en onafhankelijk zijn. Zo kunnen we vanaf het begin af aan rekening houden met benodigde functionaliteiten en schaalbaarheid. Daagt u ons uit met een complex idee? We bespreken graag de mogelijkheden!

Onderhoud en aanpassingen

Uiteraard kunnen we u ook helpen met onderhoud en aanpassingen van bestaande websites. Neem contact met ons op voor een prijsopgave.