Social Media

Social media is tegenwoordig een belangrijk element in uw online strategie. Het is een van de elementen van zoekmachine optimalisatie. Daarnaast kunt u met het gebruik van social media klanten aan uw merk, product en/of bedrijf binden en zorgen voor terugkerende bezoekers. Er zijn veel social media, maar de bekendste zijn toch wel Facebook en Twitter. Dit zijn dan ook de twee kanalen waar we het meeste mee doen.

Facebook

Voor Facebook zetten we vaak actiepagina’s in. Dit zijn apps binnen Facebook. Met deze apps zijn we in staat om gegevens van het profiel de bezoekers op te slaan, zoals naam, geslacht, leeftijd maar ook het e-mailadres. Een simpel voorbeeld is een like&win pagina. Voordat een bezoeker hieraan mee kunt doen dienen ze uw pagina op Facebook te ‘liken’, vanaf dit moment volgen ze uw pagina dus. Vervolgens wordt de bezoeker gevraagd een (door u ingestelde) afbeelding met tekst te delen, hierdoor bereikt uw bericht ook de vriendenkring van deze persoon. Zodra dit is gedaan, is de ‘registratie’ voltooid en maakt de persoon kans op de door u beschikbaar gestelde prijs. Deze verloot u aan het einde van de actieperiode.

De like&win actie is de simpelste vorm van een Facebook actie en is snel opgezet. Echter hebben wij ook veel complexere apps op maat gebouwd voor onze klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan;

  • het online ‘zetten’ van je schoen voor Sinterklaas.
  • het zoeken naar paaseieren voor Pasen
  • het versturen van een Valentijnskaart met Valentijnsdag

De mogelijkheden zijn eindeloos, laat uw creatieve geest zijn loop gaan en wij bouwen het. Natuurlijk kunnen wij ook met u brainstormen voor een leuk idee!

Twitter

Middels een geavanceerd systeem kunnen wij u helpen meer volgers op Twitter te krijgen. Let op, het gaat hier niet om ‘gekochte’ volgers, deze worden vaak aangeboden op het internet maar hebben geen waarde voor u als bedrijf, aangezien dit meestal lege ongebruikte accounts zijn uit het buitenland. Wij zorgen voor echte, relevante volgers.

Ook kunnen wij uw Twitter account koppelen aan uw website. Nieuwe berichten worden zo automatisch doorgeplaatst naar Twitter, dat scheelt weer een handeling!